Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Νεκροταφείο – Εικόνες ντροπής για το δήμο μας

Posted by koszig στο 12 Σεπτεμβρίου 2010

Δυστυχώς σήμερα ζήσαμε κάποια γεγονότα  τα οποία δεν νομίζω να μπορέσουν να σβηστούν  ποτέ από την μνήμη μας. Πήγαμε στο νεκροταφείο και αντικρίσαμε όντος αυτή την κατάσταση. Με μπάζα γύρω από τον τάφο του νεκρού μου πατέρα, με φρεάτια, αν υπάρχουν, που ποτέ δεν μπόρεσαν να διώξουν τα νερά, σε χώρο ταφής που μόνο νεκροταφείο δεν θυμίζει, μιας και ήταν θαμμένος άνω στον παλιό δρόμο/parking, σε βάθος που μόλις χωρούσε το φέρετρο, με ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς να πάρουν τίτλους στη ζωή τους και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν επωμίζονται τις ευθύνες τους, το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο.

Αυτοί οι κύριοι να είστε σίγουροι ότι θα πληρώσουν. Η μόνη λύση είναι να κινηθούμε πλέον νομικά με όλη μας τη δύναμη και αυτοί  να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.  Καιρός είναι στην Ελλάδα ποια να σταματήσει αυτή η ασυδοσία που διέπει τους περισσότερους από εμάς.

Αναπαύσου πατέρα, κοιμήσου ήσυχα και συγχώρεσέ  μας για αυτά τα τραγικά γεγονότα. Να ξέρεις εκεί που βρίσκεσαι ότι θα κάνουμε ότι περνάει  από το χέρι μας ως οικογένεια, προκειμένου αυτοί οι κύριοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά και να αναπαυτεί η ψυχούλα σου. Τρίτης κατηγορίας δεν ήσουν ΠΟΤΕ, είναι αυτοί που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις.

Σου υπόσχομαι όλη η Ελλάδα να μάθει για αυτούς τους κυρίους και για αυτά που προκάλεσαν. Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράστασή σας στη δύσκολη αυτή δοκιμασία. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την κατάσταση που επικράτησε στο νεκροταφείο νωρίτερα σήμερα.

Αυτό είναι το σχόλιο του γιου του νεκρού. Με λίγα λόγια περιγράφει τι ένοιωσε η οικογένεια και οι συγγενείς του νεκρού. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του. Αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά αύριο μπορεί να είσαστε εσείς στη θέση του.

Αυτή την εικόνα αντίκρισαν όταν πήγαν να κάνουν δέηση για τις 9 ημέρες από την ταφή του πατέρα τους. Το φέρετρο σκεπασμένο με λαμαρίνες από το χώρισμα που υπήρχε παλαιότερα μεταξύ της παράνομης επέκτασης του νεκροταφείου και των γραφείων συντήρησης των απορριμματοφόρων του δήμου.

Όταν οι εικόνες μιλούν τα σχόλια περιττεύουν.

Να δούμε τι θα πει  ο δήμαρχος και οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση στο νεκροταφείο στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Η δημοτική αρχή είναι δημοκρατικά εκλεγμένη, έστω και αν οι συγκυρίες την έφεραν στην εξουσία. Είναι ο καθρέφτης των δημοτών, και εκείνων που την εξέλεξαν και εκείνων που την ανέχθηκαν χωρίς κριτική για το έργο της.

Σε λίγες μέρες ο κάθε δημότης θα αποφασίσει τι εικόνα θα θέλει να βλέπει στον καθρέφτη του

Ένα Σχόλιο to “Νεκροταφείο – Εικόνες ντροπής για το δήμο μας”

  1. […] τα γεγονότα που συνέβησαν πριν ένα μήνα. (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
Αρέσει σε %d bloggers: