Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Ψήλωσαν το λόφο των 40 μαρτύρων

Posted by koszig στο 26 Οκτωβρίου 2010

Θαύμα ο λόφος των 40 μαρτύρων ψήλωσε κατά τρία μέτρα περίπου!!

Για να γίνει μια ανακεφαλαίωση του προβλήματος του λόφου των 40 Μαρτύρων (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ),(κλικ εδώ).

Το τελευταίο έγγραφο της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής συνιστούσε  στο δήμο Αχαρνών » να μεριμνήσει  άμεσα για την πλήρη αποκατάσταση του χώρου στην προτέρα φυσική του κατάσταση και να προχωρήσει στη διακοπή κάθε είδους ανεξέλεγκτης απόθεσης μπαζών  και στερεών αποβλήτων στο χώρο«.

Η δημοτική αρχή φαίνεται ότι ή δε γνωρίζει γράμματα να διαβάσει τα έγγραφα της Νομαρχίας ή νομίζει ότι έχει το ακαταλόγιστο. Όμως οι καταλογισμοί έρχονται αρχικά στο δήμο με τη μορφή προστίμων. 50.000 € από πρόστιμα έφτασαν πριν από μερικές μέρες στη ΔΟΥ Αχαρνών να εισπραχθούν από το δήμο Αχαρνών. Από αυτά  τα 13.000 € ήταν πρόστιμα για τους 40 Μάρτυρες, 5.000 € για την παράνομη επέκταση του νεκροταφείου, 5.000 € για ρύπανση έξω από το χώρο του νεκροταφείου, 7.000 € για παράνομη κατασκευή περιτοίχισης του χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων αυτοκινήτων του δήμου και μερικά άλλα που δε γνωρίζω την αιτία που επιβλήθηκαν.

Επειδή το μπάζωμα του λόφου συνεχίστηκε και μάλιστα με κίνδυνο για τη ζωή ανθρώπων, (κλικ εδώ), μετά από αυτή την ανάρτηση έκανα αναφορά στη Νομαρχία, προκειμένου να προλάβει με ενέργειές της ενδεχόμενη κατολίσθηση μπαζών στον παρακείμενο καταυλισμό τσιγγάνων.

Αναφορά για 40 Μάρτυρες

Δεν είναι μόνο η ρύπανση του λόφου των 40 μαρτύρων αλλά και ο χώρος έξω από το νεκροταφείο, για το χώρο που είχε  επιβληθεί το πρόστιμο των 5.000 € για ρύπανση του περιβάλλοντος. Φαίνεται ότι η δημοτική αρχή έχει τη βρομιά στο αίμα της.

Δίπλα από αυτό το χώρο, μέσα στο νεκροταφείο η κατάσταση είναι τραγική.

Στην αριστερή φωτογραφία φαίνονται δύο τάφοι για το»λαό», δίπλα φαίνεται ένας τάφος που πούλησαν οι κρατούντες. Εκεί μπαίνουν οι «δικοί» τους.

Είναι γνωστά τα γεγονότα που συνέβησαν πριν ένα μήνα. (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ)

Μετά από αυτά τα γεγονότα, επειδή υπήρξε πρόβλημα δημόσιας υγείας ενημέρωσα την Νομαρχία. Ιδού το αποτέλεσμα

Όπως προκύπτει από το έγγραφο αναγκάστηκε η Νομαρχία να ξαναζητήσει από τον Εισαγγελέα την ποινική διώξει κατά παντός υπευθύνου.

Ομοίως την παράβαση του νόμου έχει κοινοποιήσει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Νομαρχίας για δεύτερη φορά στον Εισαγγελέα.

Τα θέματα αυτά τα γνωρίζουν όλοι όσοι διεκδικούν τη δημαρχία. Σιωπούν. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Σε δύο μήνες, το πρόβλημα της παρούσας δημοτικής αρχής θα είναι και δικό τους πρόβλημα. Και η τύχη του Παναγιώτη Φωτιάδη θα είναι και δική τους τύχη.

Το πρόβλημα αυτό το έχετε εσείς που τα διαβάζετε αυτά και δε μιλάτε. Αν η μοίρα σας φέρει στο χώρο αυτό τότε το πρόβλημα θα είναι και δικό σας, αλλά τότε θα είναι αργά.

Πριν πάτε να ψηφίσετε, περάστε από το νεκροταφείο, περάστε από τους 40 Μάρτυρες και πηγαίνετε να ρίξετε την ψήφο σας.

Ένα Σχόλιο to “Ψήλωσαν το λόφο των 40 μαρτύρων”

  1. […] Για να γίνει μια ανακεφαλαίωση του προβλήματος του λόφου των 40 Μαρτύρων (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ),(κλικ εδώ), (κλικ εδώ) […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
Αρέσει σε %d bloggers: