Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Αντιπαραθέσεις

Posted by koszig στο 16 Ιανουαρίου 2015

Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου έγιναν δύο δημοτικά συμβούλια, ένα για τον καθορισμό των χώρων που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προεκλογικό αγώνα και το άλλο για τυπικά θέματα.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2015.

———————-

Έγινε ποια παράδοση κάθε χρόνο  μαθητές και μαθήτριες των Μοντεσσοριανών σχολείων και της Παιδαγωγικής Πρωτοπορίας να συγκεντρώνουν  χρήματα για  άπορες οικογένειες των Αχαρνών. Τις  επιταγές αξίας 3.000 € παρέδωσαν,  στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο της χρονιάς,  στο δήμαρχο Αχαρνών.

IMG_1358 (1)

Στο δημοτικό συμβούλιο ακολούθησαν ανακοινώσεις. Τη φωτιά άναψε ο πρώην δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος. Απάντησε ο νυν δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.

————-

—————

Αυτές οι αντιπαραθέσεις  είναι η χαρά των δημοσιογράφων, δεν προάγουν όμως την ποιότητα του δημοτικού συμβουλίου και των δημοτικών αρχόντων.

Ο κ. Ντούρος μίλησε για «κλοπή πετρελαίου» από τις εγκαταστάσεις του δήμου. Το σωστό ήταν να κάνει μια αναφορά στο δήμαρχο με τα σχετικά στοιχεία που τεκμηριώνουν την «κλοπή» και αν ο δήμαρχος δεν λάβει μέτρα για το θέμα, τότε θα πρέπει να γίνει ανακοίνωση στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Κασσαβός τα «πήρε» και απάντησε. Μίλησε για οικονομικά «σκάνδαλα», για έγγραφα της Επενδυτικής, για τρίμηνα που δεν υπάρχουν στη θητεία του κ. Ντούρου.

Για παράνομες πράξεις δεν κινούνται οι νόμιμες διαδικασίες; Ενότητα σημαίνει κουκουλώνουμε τα θέματα και τα χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν;

Για τα τρίμηνα θα γίνει ιδιαίτερη ανάρτηση σύντομα.

Υπήρξε και ένα θέμα που είχε σημαντικό ενδιαφέρον για το δήμο Αχαρνών, για ένα Μνημόνιο μεταξύ Υπουργείου Δημόσιας Τάξης  και του Δήμου Αχαρνών, για το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά.

1  Έγκριση Μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Αχαρνών με το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου ΕΛΑΣ.

Σε επόμενη ανάρτηση οι λεπτομέρειες, γιατί δεν υπήρξε εισήγηση της Υπηρεσίας, έγινε συζήτηση και οι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν σχεδόν ομόφωνα!!

 

Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα!!

(Λαϊκή παροιμία)

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
Αρέσει σε %d bloggers: