Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Οι εκλογές έφτασαν

Posted by koszig στο 19 Ιανουαρίου 2015

 ___________________
  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΟΥΛΑ) ΠΑΜΟΥΚΤΣΟΓΛΟΥ Pam Η Αναστασία Παμουκτσόγλου γεννήθηκε στο Πειραιά και κατοικεί στους Θρακομακεδόνες Αχαρνών. Είναι διδάκτωρ Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ως Πάρεδρος με θητεία και με ειδικότητα: Αξιολόγηση και Επιμόρφωση και  Σχολική Αποτελεσματικότητα. Δίδαξε και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο  ως Επιστημονικός Συνεργάτης,  στο Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την Ακαδημία Αστυνομίας, στο Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Υπήρξε μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής των: «Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο», «Ευέλικτη Ζώνη», «Εκπαίδευση για τη Δημοκρατική Πολιτεία», «Επιμόρφωση για Σχολικών Συμβουλών και Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Προσχολικής Εκπαίδευσης», «Πλαίσιο Αξιολόγησης εκπαιδευτικών και Στελεχών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», «Θέματα Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης», «Διαχείριση Προβλημάτων της Σχολικής Τάξης», κλ.π. Έχει δημοσιεύσει 15 βιβλία και πληθώρα άρθρων. Αναφέρεται στο Who is Who Of the World. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων (ΝΠΔΔ) και είναι μέλος της διοικούσας και της επιστημονικής επιτροπής του Διεπιστημονικού Κέντρου Διαλέξεων του Δήμου Αχαρνών (ΔΙΚΕΔΙΔΑ). Είναι Γ. Γραμματέας στην Ένωση Γυναικών Ελλάδας παρ. Αχαρνών και μέλος επιστημονικών – παιδαγωγικών ενώσεων ή ερευνητικών φορέων. Επικοινωνία: 6932301641

___________________________- u0394u0399u0391u03A6u0397u039Cu0399u03A3u03A4u0399u039Au039F  1 (1)

Το ΠΑΣΟΚ παραμένει πάντα το κόμμα που εγγυάται την πολιτική σταθερότητα, τη συνέχεια και τη συνέπεια. Γι’ αυτό πρέπει να βγει ενισχυμένο από τις επερχόμενες εκλογές.Συμμετέχω σ’ αυτή την προσπάθεια μαζί με όλους τους άλλους, τους πολλούς νέους που πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτιά του ΠΑΣΟΚ , ώστε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε νέες συνθήκες άσκησης της πολιτικής. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και κυρίως τους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.
 —————-
____________________________
10479901_790963567623912_1934963768994001618_o (1)
 Καράμπελα
__________________________
Καλογράνης Κ
_______________________
Δέδες
————-
Στα πλαίσια της πολιτικής ενημέρωσης το ΕΛΕΥΘΕΡO ΒΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ  δημοσιεύει  την εβδομάδα που έρχεται το προεκλογικό  υλικό των δημοκρατικών παρατάξεων και των υποψηφίων τους.

Στηρίζουμε του ντόπιους υποψηφίους

Ψηφίστε τους Ενεργούς Πολίτες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: