Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις …

Posted by koszig στο 28 Φεβρουαρίου 2015

Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία  από τους δήμους   Άνω Λιοσίων,  Αχαρνών και το ΚΕΚ Ευπυρίδες, (κλικ εδώ), που την έλεγαν Εύξεινη Πόλη, . Έδρα της εταιρείας οι Αχαρνές. Διαχειριστής και Γενικός Διευθυντής ο Νικόλαος Κρημνιανιώτης.

Μετά με διάφορα τεχνάσματα το διαδημοτικό ΚΕΚ Ευπυρίδες μετατράπηκε στο ΚΕΚ ΑΙΑΣ ιδιοκτησίας Νικόλαου Κρημνιανιώτη και αποχώρησε από την Εύξεινη Πόλη.Διαχειριστής της και Γενικός Διευθυντής ο Νικόλαος Κρημνιανιώτης.

Μετά η Εύξεινη Πόλη αυξήθηκε με συμμετοχή περισσοτέρων δήμων μεταξύ, όπου μεταφέρθηκε παράρτημα της εταιρείας στα Άνω Λιόσια, οδό Πέτρουλα 3. Στη διεύθυνση αυτή ήταν και άλλες 9 εταιρείες του Νικόλαου Κρημνιανιώτη.

Ο δήμος Αχαρνών αποχώρησε το έτος 2000 από την Εύξεινη.

Ο κ. Κρημνιανιώτης στα πλαίσια της ανάπτυξης της Εύξεινης Πόλης:

Συγκεκριμένα ο ΟΣΣΑ, ως Αναπτυξιακός Οργανισμός που ιδρύθηκε στα πλαίσια απόφασης του Δικτύου Τοπικών Αυτοδιοικήσεων «ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ» για δημιουργία εξωστρεφούς αναπτυξιακού περιβάλλοντος Ελληνικών περιοχών με διακρατικές συνεργασίες, επεξεργάστηκε και ενεργοποίησε το πρώτο αναπτυξιακό πλάνο της Νομαρχίας Μεσσηνίας. (κλικ εδώ).

Στη Μεσσηνία βρίσκεται και το κτήμα Κρημνιανιώτη, (κλικ εδώ).

Η επίσκεψη στην Αγία Πετρούπολη (πρώην Ленинград) έγινε το Μάιο του έτους 2010.

Τον Ιούνιο 2010 είχαμε στην πόλη μας μια επίσκεψη.

Ο Υπουργός εσωτερικών της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας κος Γκεόργκι Μισιρικόφ φιλοξενούμενος του ΟΣΣΑ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ) ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗΣ ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ επισκέφτηκε τις Αχαρνές και είχε συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών κ. Σωτήρη Ντούρο και στελέχη της παράταξης «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ». Συζητήθηκαν θέματα δυνατότητας συνεργασίας μεταξύ των δύο περιοχών, εξειδικεύοντας το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπογράφτηκε τον Ιούνιο 2010 στην Αγία Πετρούπολη, κατά την επίσκεψη εκεί αντιπροσωπίας του ΟΣΣΑ. (κλικ εδώ)

Ο σκέτος ΟΣΣΑ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ) κόλλησε δίπλα του και ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗΣ ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Τον Ιούλιο του έτους 2010 έγινε στη Θεσσαλονίκη ένα συνέδριο που οργάνωσε η Εύξεινη Πόλη και ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ  (Ε.Ο.Σ.Σ.), (κλικ εδώ).

Τον Ιανουάριο 2011 ο κ. Κρημνιανιώτης διορίστηκε Γενικός Γραμματέας του δήμου Αχαρνών.

Το Μάιο του 2011 ο δήμος Αχαρνών κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων του Agrofestival έγινε μέλος του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (Ε.Ο.Ε.Σ.) υπό την
επωνυμία «ΔΙΚΤΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ». Πρόεδρος  του Δ.Σ. του ΕΟΕΣ Εύξεινη Πόλη ορίστηκε ο τότε δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος.

Σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού:»…Ο Διευθύνων Σύμβουλος ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ και δεν απαιτείται να είναι αιρετός, μπορεί να προέρχεται και από το μόνιμο προσωπικό.»

Διευθύνων σύμβουλος ορίστηκε ο Νικόλαος Κρημνιανιώτης, υπάλληλος τότε της Εύξεινης Πόλης.

Τα χρόνια πέρασαν, έγιναν πολλά που έχουν αναφερθεί και θα αναφερθούν προσεχώς και το σύστημα καλά κρατεί.

ΟΣΣΑ 1

 

DSC01947  ΚΑΡΤΑ  ΚΟΡΝΗΛΑΚΗΣ  Ι

 

Στην οδό Πέτρουλα 3 είναι το στρατηγείο του Ομίλου των εταιριών του Νικόλαου Κρημνιανιώτη, Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΟΕΣ Εύξεινη Πόλη.

Στην τελευταία γενική συνέλευση της Εύξεινης Πόλης μέλος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο αντιδήμαρχος Αναστάσιος Χίος. Γνωρίζει τίποτα για τις δραστηριότητες  του κ. Κρημνιανιώτη, Διευθύνοντος συμβούλου της Εύξεινης Πόλης, ή ενημερώνεται όπως την προηγούμενη περίοδο ενημερώνονταν τα μέλη της Γενικής συνέλευσης της Εύξεινης που ήταν οι εκπρόσωποι του δήμου, Γιάννης Κασσαβός, Μαρία Χαριτίδου και Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος; Δια τον τότε πρόεδρο της Εύξεινης Πόλης Σωτήρη Ντούρο δεν υπάρχει ερώτημα!!

Σε συναντήσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων παρευρέθηκε ο Ν. Κρημνιανιώτης

i7hgA6SnQzLO5qFOQIJaIoczOonp0daaXUnNm9rjpQs

Σε συνάντηση φίλων του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου κ. Λευτέρη Χάψα , στο κέντρο ΚΑΒΑΛΑΡΗ στη Λ. Πάρνηθας, παρευρέθη ο ΝΙΚΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ανατολικής Αττικής με την Παράταξη του ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ, όπου και μίλησε για τον ρόλο της Περιφέρειας και την παράταξη του ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ, μετά από πρόσκληση του οικοδεσπότη κ. Λευτέρη Χάψα.

Σε συνάντηση φίλων του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου κ. Ζητούνη Ηλία, στο κέντρο ΠΑΠΠΑ στους Θρακομακεδόνες παρευρέθη ο ΝΙΚΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ανατολικής Αττικής με την Παράταξη του ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ

(Ανάρτηση στο βιογραφικό του κ. Κρημνιανιώτη:http://www.nikoskrimnianiotis.gr/?p=1274).

Σημείωση: Οι Λευτέρης Χάψας και Ηλίας Ζητούνης ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες»  με επικεφαλής το σημερινό δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό.

 

Ας κάνουμε μια μουσική αναδρομή για να ευθυμήσουμε λίγο.

————-

Προσοχή μη σκοντάψεις !!

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
Αρέσει σε %d bloggers: