Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Ανεξάρτητος δημοσιογράφος

Posted by koszig στο 12 Ιουνίου 2015

Στο διαδίκτυο δημοσιεύτηκαν οι παρακάτω ειδήσεις, (κλικ εδώ)(κλικ εδώ)

10.000€ για τον φίλο του κ. Αγγελόπουλου!

| Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Δικαίωμα των πολιτών να γνωρίζουν!

Τον βλέπαμε μετά την εκλογή του Δημάρχου Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου, (αν και παλαιότερα είχε επαφές με το νησί) να έρχεται συχνότερα στο νησί μας και όλοι είχαν αντιληφθεί ότι υπήρχε μια ζεστή συνεργασία ευελπιστώντας ότι ήταν σε καθαρά εθελοντικό επίπεδο.

Αναφερόμαστε στον (κατά δήλωσή του) αριστερό δημοσιογράφο κ. Αλέξανδρο Βέλιο, έναν άνθρωπο που έχει διαφημίσει όσο κανένας άλλος το τσιμπούκι από τις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Αγαπημένη του συνήθεια να εμφανίζεται χρόνια τώρα, περιφερόμενος στα τηλεοπτικά παράθυρα πάρα πολλών καναλιών, όπου με την βαθυστόχαστη κριτική του δείχνει να έχει μια απίστευτη πηγή παντογνωσίας και να έχει άποψη για τα πάντα.

Ένας άνθρωπος που κατά δήλωσή του το 2010 είχε στεναχωρεθεί που δεν εργάζεται για το ΔΝΤ παρέχοντας τις υπηρεσίες του ως ιδιοκτήτης εταιρείας πολιτικής επικοινωνίας, αλλά είχε την τύχη να έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολιτικούς και υπουργούς όπως ο (δεξιός) και πρώην υπουργός κ.Παπαληγούρας.

Άσχετα αν είναι αριστερός ο ίδιος.

Το ίδιο και τώρα!

Δίπλα στον (για πολλές τετραετίες και χαμένο) υποψήφιο Βουλευτή Σάμου της Ν.Δ. και τώραΔήμαρχο κ. Αγγελόπουλο, διαπιστώνουμε ξαφνικά πως τσάμπα ελπίζαμε ότι προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά, για τον τόπο και τον φίλο του!

Ο κ. Αλέξανδρος Βέλιος στις 28 Μαΐου του 2015μαζί με τον φίλο του κ. Δήμαρχο της Σάμου και με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, υπέγραψαν σύμβαση διάρκειας ενός έτους, όπου ο πρώτος θα παρέχει υπηρεσίες και συμβουλές στον Δήμο της Σάμου, για την καλύτερη δημοσιότητα των δράσεων του δήμου και την ενημέρωση των πολιτών!

Όλα αυτά βέβαια όπως λέει η σύμβαση στο όνομα, του να υπηρετηθεί «…το δικαίωμα των πολιτών να γνωρίζουν»

Στο δικαίωμα λοιπόν των πολιτών να γνωρίζουν, σας ενημερώνουμε πως για αυτές του τις υπηρεσίες, ο κ.Βέλιος θα εισπράξει 10.000 ζεστά ευρώπουλα.

Μάλιστα αυτή η προσπάθεια βαφτίζεται ως στόχος να γίνει ο πολίτης κοινωνός των συμμετοχικών προσπαθειών και μέσω της δημοσιότητας που θα δίνεται, ο πολίτης να συμμετέχει στις παρεμβάσεις!

6ΦΑ1Ω1Κ-ΔΗ2 Σάμος  Σύμβαση Ανεξάρτητου δημοσιογράφου

Τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας…

Μήπως εμείς  ανοίξαμε το δρόμο στο δήμαρχο Σάμου; (κλικ εδώ)

Στην ανάρτηση αυτή κατέληγα:

Αισθάνομαι άσχημα, ως Ενεργός Πολίτης,  που θα πρέπει να κάνω σχετικές ενέργειες, ώστε να ακυρωθεί αυτή η παράνομη διαδικασία πρόσληψης.

Και η ενέργεια αυτή έγινε.

Με την Αρ. πρωτ. 14446/26-2-2015 αναφορά μου στον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο Επίτροπος με την 6/2015 απόφασή του

Ελεγκτικό Συνέδριο

Μπορεί ο Χρήστος Τζώρτζης να μην είναι δημοσιογράφος  του επιπέδου του Αλέξανδρου Βέλιου, με τις τακτικές εμφανίσεις του στην Τηλεόραση, έχει όμως υπεραρκετή επάρκεια να υπηρετήσει τους ρόλους που του ανατίθενται, κυρίως στην κατασκευή ιστοσελίδων, όπως εκείνης της ΔΗ.Φ.Α. ,  (κλικ εδώ).

Τι να πω; Είναι ριγμένος ο φερόμενος ως αριστερός Αλέξανδρος Βέλιος με 10.000 € ή είναι ευνοημένος ο κουμπάρος Χρήστος Τζώρτζης με 20.000 €;

Ανεξάρτητα όμως από τους δύο αναφερόμενους, την ευθύνη, αν δεν είναι νόμιμες οι αναθέσεις, έχουν οι δήμαρχοι Σάμου  και Αχαρνών και μόνο αυτοί.

Όταν μαλώνουν οι ελέφαντες, την  πληρώνουν τα βατράχια

(Λαϊκή παροιμία)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
Αρέσει σε %d bloggers: