Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Θαύμα !!

Posted by koszig στο 28 Δεκεμβρίου 2015

Θαύμα!!

Τέτοιο θαύμα  δεν έχει ξαναγίνει!!

Δημοσιεύθηκε στη Δ@ύγεια.

6961ΩΨ8-7ΙΔ Μείωση μισθώματος

Μείωση Μισθώματος α

Αυτή είναι η απόφαση που δημοσιεύτηκε σήμερα στη Δι@ϋγεια.

Ανάρτηση για μείωση μισθώματος

 

Όποιος διαβάσει αυτή την ανάρτηση θα αναρωτιέται αν είναι γεγονός που πρώτη φορά συμβαίνει στον τόπο μας. Έχουμε δει Μνημόνια που μειώνουν τους μισθούς και τα μισθώματα κατά 20%, αλλά για πρώτη φορά, μάλλον παγκοσμίως, γίνεται οικειοθελής μείωση ενοικίου και μάλιστα αναδρομικά ένα χρόνο πριν!!

Αυτό αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή στο 11ο έκτακτο θέμα. Γιατί ένα θέμα που εκκρεμούσε ένα χρόνο και περισσότερο άρχισε να τελειώνει σε μια ημέρα!!

Κατόπιν της µε αριθµ. πρωτ. 87946/14 -12-2015 αίτησης των κ.κ. α) Ιωάννας Παππανικολάου – Βρεττού κατοίκου Αχαρνών Παπαφλέσσα 91 και β)  Μαρίας Γκίκα- Βρεττού κατοίκου Ιλίου Αττικής, οδό Ευρυδίκης 3335, για μείωση του μηνιαίου μισθώματος από 1ης Ιανουαρίου 2015.  (παρατήρηση:Ευρυδίκης 3335 δεν υπάρχει στο Ίλιον).

Αφού το θέμα έληξε το πρωί της 18/12/2015, το σήριαλ συνεχίστηκε και το βράδυ της 18/12/2015 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Φυσικά με έκτακτο θέμα.

—————

Εκεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος εσόδων Θεόφιλος Αφουξενίδης βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο δήμαρχος, αρμόδιος για τις δαπάνες του δήμου, δεν κατέβαλε τα ενοίκια, διαπραγματευόμενος (εκβιάζοντας)  τη μείωσή τους. Τελικά η πίεση έφερε αποτέλεσμα. Το δημοτικό συμβούλιο αναγκάστηκε, μετά την πίεση που άσκησαν οι ιδιοκτήτες του κτιρίου για την μείωση του ενοικίου κατά 878,96 € το μήνα , να δεχθεί την ικανοποίηση του αιτήματος των ιδιοκτητών του κτιρίου!!

Έτσι ένα κτίριο με τον πάνω όροφο να καταλαμβάνει η βιβλιοθήκη του δήμου και το Τμήμα Αρχαιολογίας και Ιστορικής Έρευνας, στον κάτω όροφο το ΚΑΠΗ και το ΚΕΠ του Κόκκινου Μύλου και στο υπόγειο χώρο για χορευτικά συγκροτήματα και εκδηλώσεις, θα συμβάλει κατά 10.547,52 € το χρόνο στη μείωση των εξόδων του δήμου. Με αυτό τον τρόπο ο δήμαρχος έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει προβλήματα που προέκυψαν από τις πλημμύρες

76Γ0ΩΨ8-ΓΞΚ Οικ. Επ. 26-10-2015 Προμήθεια Φυτών και δενδρυλλίων

ΨΘΦΘΩΨ8-Π5Ρ Σύμβαση για φυτά και δενδρύλλια

Έτσι προμηθεύτηκε φυτά και δενδρύλλια με 9.999,71 € , πεντέμισι κατοστάρικα φτηνότερα. Για να θεραπευθούν τα προβλήματα που προέκυψαν από τις πλημμύρες!!

Εντελώς τυχαία η εταιρεία που τα προμηθεύει ανήκει σε υποψήφιο σύμβουλο της παράταξης του δημάρχου!!

 

Οι διαμαρτυρίες που ακούγονται κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου οφείλονται στην καινοφανή άποψη της προέδρου Μαρίας Χαριτίδου, ότι αφού η αντιπολίτευση δεν συμφώνησε να συζητηθεί το εν λόγω θέμα ως έκτακτο δεν δικαιούται να έχει άποψη κατά τη συζήτηση του θέματος.

 

Τι να πει κανείς.

Φόρα το καπελάκι σου (Jockey) και πήγαινε να δεις τα φυτά και τα δενδρύλλια!!!

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: