Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Το πήρες χαμπάρι αργά!!

Posted by koszig στο 21 Απριλίου 2016

Στο Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών δημοσιεύονται Δελτία Τύπου του δήμου Αχαρνών, δημόσιων φορέων και συλλόγων. Τα δελτία τύπου δημοσιεύονται, εφόσον δε θίγουν πρόσωπα ή δε δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις. Τα Δελτία Τύπου που δημοσιεύονται είναι επώνυμα και οι φορείς έχουν  την ευθύνη του κειμένου τους.

Τα Δελτία τύπου είναι ενημέρωση που γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα και στη συνέχεια δημοσιεύονται. Δημοσιογραφικά γίνεται «έλεγχος» για το γεγονός.

Ένα τέτοιο δελτίο τύπου δημοσιεύτηκε, (κλικ εδώ).

Με την ανάρτηση αυτού του γεγονότος  δημοσιεύτηκε μια παρατήρηση:

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Αχαρνών δεν έφτασαν στο ΚΑΠΟΤΑ.Τα παιδιά του σχολείου δεν είναι παιδιά ενός άλλου Θεού.

Οι δημοτικοί άρχοντες τι έγιναν; Οι εκπαιδευτικοί τι έγιναν;

Χτες ένας εκπαιδευτικός στο σχολείο του ΚΑΠΟΤΑ έστειλε ένα σχόλιο

Τώρα

Ποιος είναι ο αρθογράφος αυτού του κειμένου; Είναι αναληθές! Η εκδήλωση δεν αφορούσε το σχολείο για να είναι απαραίτητη η παρουσία των εκπαιδευτικών τη συγκεκριμένη, μη εργάσιμη ημέρα και μάλιστα τριήμερου και επίσημης αργίας, που πολλοί ίσως θα ήθελαν να το περάσουν με τους δικούς τους ανθρώπους και (Αν είναι δυνατον!!!!!!!!!! ίσως και εκτός Αθηνών – πού ακούστηκε ε;;;;;;)
Το αποκριάτικο πάρτι του σχολέιου έγινε 2 μέρες με την παρουσία όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου και κανένας δημοσιογράφος δεν ενδιαφέρθηκε να έρθει να ασχοληθεί με τα παιδιά του καταυλισμού εκείνη τη μέρα, το δίχως άλλο! (Το πνευματικό κέντρο των Θρακομακεδόνων έχει μεγαλύτερη αίγλη – με τον καταυλισμό θα ασχολούμαστε τώρα – τι θα έχουν ετοιμάσει μωρέ εκεί 12 δάσκαλοι ;;;;;) Σε μια κοινωνία και εποχή απόστευτης τρολιάς τέτοια άρθρα εκθέτουν! Δικαιώνεται κανείς μόνο με ομαδική προβολή! Οι αγιογραφίες λειτουργούν ανάποδα !!!!!

Να θυμίσω στον σχολιογράφο ότι αναφέρεται σε γεγονότα που έγιναν τρία χρόνια πριν. Τώρα τα πήρε χαμπάρι; Για την κατάσταση στο ΚΑΠΟΤΑ έχει κάνει κανένα σχόλιο;(κλικ εδώ)

2012

Με την ίδια λογική θα περιμένω σχόλια για κείμενο που έγραψα για την «εθνοσωτήριο» 21η Απριλίου 1967!! (κλικ εδώ), (κλικ εδώ).

 

Χωρίς άλλα σχόλια

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: