Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Πολιτική Ανάσταση

Posted by koszig στο 1 Μαΐου 2016

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση του Κυρίου σηματοδοτήθηκε η Ανάσταση του Τόπου!! Όπως δημοσιεύτηκε στο http://www.acharnorama.gr/

Τραμπάκολος

Μετά τα προβλήματα, που δημιούργησαν μερικοί άφρονες δημοτικοί σύμβουλοι που δεν εμφανίστηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη λήψη δανείου, και την αναταραχή που εμφανίστηκε στην παράταξη του δημάρχου, (κλικ εδώ), ένας από τον πυροσβεστικό σταθμό του Ολυμπιακού Χωριού , υποψήφιος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη «ΑχαρΝΕΩΝ Ελπίδα» ήρθε να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Δεν έχει σημασία αν δε γνώριζε τον τίτλο της δημοτικής παράταξης με την οποία κατέβηκε υποψήφιος, όπως φαίνεται στο κείμενο:

Αχαρναίων

Είναι γεγονός ότι όταν κινείται στο Ολυμπιακό Χωριό  βλέπει την αναβάθμιση της πόλης, (κλικ εδώ).

Είναι γεγονός ότι η παράταξη του δημάρχου χρειάζεται νέο αίμα να στηρίξει την αναβάθμιση της πόλης μας. Οι 85 ψήφοι που έλαβε ο Ιωάννης Τραμπάκολος στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη του Σπύρου Βρεττού, που άρχισε να καταρρέει με αυτή την αποχώρηση, θα αντισταθμίσουν ενδεχόμενες αποχωρήσεις στην παράταξη του Γιάννη Κασσαβού.

Το ήθος, η ανιδιοτέλεια, η διαχείριση του δημόσιου χρήματος, το μεγάλο έργο που έχει μέχρι σήμερα παρουσιάσει η παράταξη του δημάρχου και ειδικά ο δήμαρχος, είναι πόλος έλξης να προσχωρήσουν ικανά στελέχη στην παράταξή του.

Ένα παλαιότερο δημοσίευμα με Τραμπάκουλα, που αφορούσε διήγηση δημοσιογράφου για δήμαρχο επαρχιακού δήμου, (κλικ εδώ), δε νομίζω να ήταν το δέλεαρ της προσχώρησης λόγο σχετικής ηχητικής σχέσης των επωνύμων. Άλλο Τραμπάκολος άλλο Τραμπάκουλας.

Μια προσχώρηση που θα αξιοποιηθεί καταλλήλως.

Η Ανάσταση της πόλης έρχεται. Ο καιρός γαρ εγγύς.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: