Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Απάντηση σε εξώδικη δήλωση, διαμαρτυρία και πρόσκληση – 4

Posted by koszig στο 13 Ιουλίου 2016

Σε προηγούμενες αναρτήσεις έγινε αναφορά για την Εξώδικη Δήλωση … που μου κοινοποιήθηκε από το δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό, (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ), (κλικ εδώ)

Η συνέχεια των απαντήσεων.

Στο κείμενο της εξώδικης δήλωσης … αναφέρετε:

Όπως προανέφερα, το ιδιόλεκτο ο τρόπος επεξεργασίας και παρουσίασης των θεμάτων σας, κατ’ εξαίρεση και εν μέρει μόνο, επιτρέπουν ανασκευή και επανόρθωση. Χαρακτηριστικά παραδείγματα δημοσιευμάτων  σας, που δεν επιδέχονται «διάψευση» και «επανόρθωση», εκτός των όσων προανέφερα, και δημοσιευμάτων (αναρτήσεων»), που είναι δεκτικές επανόρθωσης, συνιστούν οι αναρτήσεις της 19ης και 30ης Μαΐου 2016. Στην πρώτη η λοιδορία (εξύβριση) συνοδεύεται από ομολογουμένως εξεζητημένη ευρηματικότητα. Σε φωτογραφία κοινόχρηστου χώρου, παραπλεύρως του Δημαρχείου ενθέσατε ( φωτομοντάζ) την φωτογραφία μου σε υπάρχον τσιμεντένιο βάθρο και έτσι
την δημοσιεύσατε. Η λεζάντα της εικόνας ήταν «Πρόταση, Αφιέρωμα στον αναμορφωτή του χώρου» και ακριβώς από κάτω με μεγαλύτερη και τονισμένη γραμματοσειρά «Να κάνουμε ότι πρέπει για να μην τον ματιάσουμε». Η προτροπή είναι σαφής και η νοηματοδότησή της ευχερής στον οποιονδήποτε.

Θα μπορούσα να δεχτώ τις παρατηρήσεις σας, αλλά τα όσα ανάρτησα ήταν ένα τίποτα από τα όσα «έσουραν» στο δήμαρχο αγανακτισμένοι δημότες, μεταξύ των οποίων ένας που ήταν απόστρατος πιλότος F104, ένας που είχε κινήσει διαδικασίες για την κάθαρση του αεροπλάνου και την τοποθέτησή του σε βάθρο για λόγους ασφαλείας. Η εικόνα  που αντίκρισαν αρκετοί δημότες να μεταφέρεται το κουφάρι ενός αεροπλάνου που είχε συνδεθεί με το δήμο μεταφράστηκε σε φρασεολογία που έφτανε στα όρια του χυδαίου για τη δημοτική Αρχή η οποία  ήταν ανίκανη να τιμήσει ένα ιστορικό έκθεμα και να το διατηρήσει στη θέση του.

Αντί να αναρτήσω το βίντεο με τα όσα ακούστηκαν προτίμησα να προστατεύσω τη δημοτική Αρχή με την ομολογουμένως εξεζητημένη ευρηματικότητα της φωτογραφίας, (κλικ εδώ)

Εξακολουθώ να αναρωτιέμαι αν υπήρχε συνεννόηση με την Πολεμική Αεροπορία να μεταφέρει το αεροπλάνο-έκθεμα που είχε παραχωρηθεί στο δήμο Αχαρνών. Αν υπάρχει απόφαση κάποιου οργάνου για να αδειάσει ο χώρος που βρισκόταν το έκθεμα. Αν πήρατε χαμπάρι από τη φασαρία που γινόταν κάτω από το γραφείο σας με τη μεταφορά του αεροπλάνου. Αν κατάλαβε ο γενικός γραμματέας του δήμου, που του ζήτησα να περάσω από το γραφείο του στο μπαλκόνι να αποθανατίσω σε βίντεο την αθλιότητα, τι σήμαινε αυτό το γεγονός.για το δήμο.

Τελικά τι προτιμάτε, να ζητήσω συγνώμη για τη φωτογραφία και να αναρτήσω το ηχητικό μέρος από το βίντεο;

 

Η συνέχεια σε επόμενη ανάρτηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
Αρέσει σε %d bloggers: