Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Γίνονται και τέτοια πράγματα;

Posted by koszig στο 6 Οκτωβρίου 2016

ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

Τις έγγραφες παραιτήσεις όλων των διορισμένων σε θέσεις αιρετών συνεργατών του ζήτησε κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο δήμαρχος διεμήνυσε ότι πρόκειται για διαδικαστικό θέμα και ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διορισμένοι σε θέσεις σύμβουλοι δεν εξέφρασαν αντίρρηση και εντός των επόμενων ημερών ο Γιάννης Μπουτάρης θα έχει στο γραφείο του τις παραιτήσεις που ζήτησε.
«Ζητώ τις παραιτήσεις επειδή ο Τύπος γράφει διάφορα και λέει ότι θα κάνω ανασχηματισμό. Δώστε τις παραιτήσεις για να υπάρχουν στο γραφείο μου και όταν έρθει η στιγμή θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Μη νομίζετε ότι θα κάνω κάτι τρομερό σε αλλαγές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.
Στη διαδικασία παρενέβη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, για να τονίσει ότι οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων είναι εκλεγμένοι από το λαό και δεν μπορούν να αντικατασταθούν με πρόσωπο της αρεσκείας του Δημάρχου άρα δεν θα έχει νόημα η παραίτησή τους.
Ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε και στον εαυτό του λέγοντας ότι είναι εκλεγμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο και ότι εκείνο είναι το αρμόδιο όργανο για την ανατικατάστασή του. Πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης του Δημάρχου προς το πρόσωπό του ο ίδιος θα θέσει άμεσα την παραίτησή του. Ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε ότι τον εμπιστεύεται και το θέμα έκλεισε εκεί.

Πηγή: thestival.gr

Ο δήμος Θεσσαλονίκης  δεν είναι στο Παρατηρητήριο.

Φαίνεται ότι η Θεσσαλονίκη έχει δήμαρχο που δείχνει σοβαρότητα

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: