Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Αυτός είναι ο δήμος Αχαρνών

Posted by koszig στο 1 Φεβρουαρίου 2017

Την Παρασκευή  27 Ιανουαρίου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου Αχαρνών πρόσκληση για συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Για αυτό το θέμα είχε γίνει η σχετική ανάρτηση, (κλικ εδώ).

Μετά όσα αναφέρονται σε αυτή την ανάρτηση είχαν συνέχεια. Τη Δευτέρα 30/1/2017 η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κατέθεσε στο πρωτόκολλο του δήμου το παρακάτω έγγραφο:

%ce%b1%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b4%ce%b7%ce%bc-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85-1_page_2

%ce%b1%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b4%ce%b7%ce%bc-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85-1_page_3

Με αυτό το έγγραφο η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αμφισβητεί την εγκυρότητα της πρόσκλησης. Κανονικά θα έπρεπε να δοθεί στον υπάλληλο που κάνει τις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του δήμου Αχαρνών να αποσύρει η να διαγράψει την ημερομηνία της συνεδρίασης, πράγμα το οποίο δεν έγινε.

Έτσι για μια δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την οποία έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν δημότες και δημοσιογράφοι την Τρίτη 31/1/2017, χωρίς ενημέρωση για την ακύρωσή της βρήκαν την πόρτα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου κλειδωμένη!!

dsc00383

Στη είσοδο του δημαρχείου διάβαιναν δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας με κατεύθυνση το γραφείο του δημάρχου. Η ενημέρωση που μου έγινε ήταν ότι η συνεδρίαση ακυρώθηκε!! Η δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δε φάνηκαν. Μόνο μερικοί δημότες στην  είσοδο περίμεναν κάποιους να τους ενημερώσουν αν θα δίνει η συνεδρίαση.

Κάποιος που είχε την ευθύνη της ανακοίνωσης, υπάλληλος ή δημοτικός παράγοντας δεν έκανε τον κόπο να ενημερώσει ηλεκτρονικά τους δημοσιογράφους  ή να αναρτήσει μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του δήμου ή στην είσοδο του δημαρχείου για ενημέρωση.

Αυτή είναι η δημοτική Αρχή που δεν τηρεί τις διαδικασίες και δε σέβεται τους δημότες.

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
Αρέσει σε %d bloggers: