Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Δεν ντρεπόσαστε;

Posted by koszig στο 22 Μαρτίου 2017

Την καλημέρα μου στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αχαρνών.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 13 Μαρτίου 2017 ψηφίστηκε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών:

ΩΔΕΑΩΨ8-7ΛΤ Ορισμός μελών ΔΗΦΑ

Στα αναπληρωματικά μέλη εμφανίζεται και το όνομα της Αφροδίτης Μηλιώρη. Στα δυόμισι χρόνια έχει εμφανιστεί τρεις φορές στο δημοτικό συμβούλιο.

Στην ανωτέρω απόφαση  αναφέρεται:

Στην συνέχεια τον λόγο λαµβάνει ο Κος ∆ήµαρχος ο οποίος προτείνει από την πλευρά της πλειοψηφίας ως τακτικά µέλη για το Ν.Π.∆.∆. ∆Η.Φ.Α

(∆ηµοτική Φροντίδα ∆ήµου Αχαρνών) τους ∆ηµοτικούς Συµβούλους: Για Πρόεδρο τον Κο ∆ασκαλάκη Γεώργιο, Α’ Αντιπρόεδρο τον Κο Σασαρίδη Κωνσταντίνο, Β’ Αντιπρόεδρο την Κα Κοσµίδου Λουΐζα, τέσσερα µέλη από την πλευρά της Πλειοψηφίας τους ∆ηµοτικούς Συµβούλους κ.κ. Παλιούρα Αντώνιο, Ευθυµιάδου – Τουµανίδη Γεωργία, Σταύρου Γεώργιο και Ζητούνη Ηλία, τρία µέλη ∆ηµότες τους κ.κ. Αρβανίτη Γεώργιο, Μποµπόνη ∆ιονυσία και τον Κο Κούτα Κων/νο, ένα µέλος δηµότη χρήστη υπηρεσιών του ΚΑΠΗ τον Κο Καραπατάκη Πολύκαρπο και ένα µέλος δηµότη χρήστη υπηρεσιών των Παιδικών Σταθµών τον Κο Βραµπάκη Πασχάλη και για αναπληρωµατικά µέλη, από την πλευρά της Πλειοψηφίας τους ∆ηµοτικούς Συµβούλους κ.κ. Πολυµενέα Παναγιώτη, Μιχαηλίδη ∆ηµήτριο, Παπαδόπουλο Πολύκαρπο, Σαχσανίδη Ελένη, Συρινίδη Θεόδωρο, Μηλιώρη Αφροδίτη και Ναυροζίδου Μαρία, τέσσερα µέλη – ∆ηµότες τους κ.κ. Σαββουλίδη 3 Χρήστο, τον Κο Λαγκώνη Ιωάννη, την Κα Μπαλιάτσα Ολυµπία και την Κα Μότσια Ελένη.

Δεν αναρωτήθηκε κανένας από τους φερόμενους δημοτικούς συμβούλους ως παρόντες που ψήφισαν ομόφωνα τη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου της ΔΗΦΑ. Ευτυχώς η κα. Μηλιώρη έσωσε την αξιοπρέπειά της και δεν ψήφισε, ούσα απούσα!!

Ένας τρόπος υπάρχει να ξεπλύνουν τον ευτελισμό οι δημοτικοί σύμβουλοι που φέρονται να ψήφισαν την απόφαση αυτή, να ζητήσουν τη διαγραφή του ονόματός τους από την απόφαση αυτή.

Αναρωτιόνται οι δημότες. Οι δημοτικού σύμβουλοι ξέρουν τι ψηφίζουν;

Η ψηφοφορία έγινε μετά τα μεσάνυχτα.

 

Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει!!

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: