Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα !!

Posted by koszig στο 17 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτές τις ημέρες έλεγα ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.

Το νεκροταφείο έχει τάφους. Τίποτα δε φαίνεται ότι κάποιο γεγονός θα τάραζε τη σιωπή. Μέχρι κάποια στιγμή ένας υπάλληλος του δήμου ξεκίνησε να μεταφέρει κάποιες εισπράξεις του ταμείου του νεκροταφείου στην ταμειακή υπηρεσία του δήμου. Στη διαδρομή ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες χτύπησε το αυτοκίνητο του υπαλλήλου  του νεκροταφείου και το ακινητοποίησε. Ένας από τους επιβαίνοντες κατέβηκε και χτύπησε τον υπάλληλο στο πρόσωπο και του απέσπασε το σάκο με τα χρήματα του ταμείου το νεκροταφείου. Ένα ποσό της τάξης των 18.000 €.

Την Τετάρτη  11 Σεπτεμβρίου το βράδυ κάποιος εμφανίστηκε στο φύλακα του νεκροταφείου και του είπε ότι έχει εντολή από το δήμαρχο να αναβαθμίσει τους υπολογιστές του νεκροταφείου. Μετά από κάποια τηλεφωνήματα του φύλακα ο «κάποιος» αποχώρησε.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 το βράδυ «κάποιος» εμφανίστηκε στο γραφεί του νεκροταφείου στον άλλο φύλακα, του έδειξε ένα χαρτί με εντολή δημάρχου και ζήτησε να πάρει τους  υπολογιστές (κεντρικές μονάδες) που ήταν στο γραφείο του νεκροταφείου. Τελικά τους πήρε χωρίς να αφήσει την εντολή του δημάρχου. Το Σάββατο απουσίαζαν όλοι οι υπάλληλοι  από το γραφείο όπως πάντοτε.

Αποχωρώντας ο «κάποιος» πήρε μαζί του και δύο έντυπα, στο ένα από τα οποία ήταν καταχωρημένοι οι τάφοι τριετούς ταφής και στο άλλο το ταφολόγιο του έτους 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φύλακας κράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του «κάποιου». Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την αστυνομία είπαν ότι το αυτοκίνητο με αυτό τον αριθμό κυκλοφορίας ήταν κλεμμένο!!

Αυτά προς το παρόν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
Αρέσει σε %d bloggers: