Ελεύθερο Βήμα Αχαρνών

Ένα βήμα για προβλήματα, ιδέες και απόψεις για το Δήμο Αχαρνών

Βραδιές Πολιτισμού – 8

Posted by koszig στο 9 Σεπτεμβρίου 2020

Σε αυτή την ανάρτηση δε θα γίνει σχολιασμός για το καλλιτεχνικό θέμα της παράστασης ούτε για το θέμα του πλήθους των θεατών που παρακολούθησαν συγκεκριμένη παράσταση, αλλά για τις διαδικασίες που τηρούνται στη ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Με την απόφαση 38/2020 του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Α. καθορίστηκαν οι παραστάσεις για τις Βραδιές Πολιτισμού ΙΙ:

6ΝΖΩΟΞΥ5-7Γ5.pdf Απόφαση Δ.Σ. για Βραδιές Πολιτισμού

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Α. είναι 6 από τα 11 με τα τρία από αυτά αναπληρωματικά (με κίτρινη διαγράμμιση).

Ο Μαρίνης Σταμάτης ήταν αναπληρωματικό μέλος του Κρητικου Κων/νου που παραιτήθηκε με έγκριση  απόφασης του δημοτικού συμβουλίου στις 31/8/2020

Η απόφαση.

Στις 30/8/2020 φέρεται να συντάχθηκε απόφαση απευθείας ανάθεσης από τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. που αναρτήθηκε στη ΔΙ@ϋγεια στις 8-9-2020 στις 21:28:50. Ήταν η ημέρα που έγινε η παράσταση «Το Δάσος του Αισώπου» με συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής.

Ψ1ΛΚΟΞΥ5-0Τ0 Απευθείας ανάθεση 8-9-2020

Η ανάθεση.

Στην ανάθεση αναφέρεται ημερομηνία σύνταξης η 30-8-2020 χωρίς να υπάρχει αριθμός πρωτοκόλλου. Επομένως η ημερομηνία έκδοσης πιστοποιείται με την ημερομηνία ανάρτησης στη Δι@ύγεια, αφού ημερομηνία σύνταξης μπορεί να αναγράφεται με τη βούληση του συντάκτη του εγγράφου.

Στην απευθείας ανάθεση δεν αναφέρεται η ιδιότητα και άλλα στοιχεία ταυτοποίησης του Αραμπατζή Άγγε. Κωνσταντίνου και οι προμήθειες των αγαθών και των υλικών υποδοχής.

Εντελώς τυχαία με αυτά τα στοιχεία εμφανίζεται ο πατέρας του Αντιδημάρχου Αραμπατζή Άγγελου του Κωνσταντίνου. Εντελώς τυχαία ο Αραμπατζής Άγγελος το Κωνσταντίνου, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου έδωσε εξουσιοδότηση στον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. να υπογράψει τα ιδιωτικά συμφωνητικά με τους παραγωγούς.

Από τα δεδομένα που υπάρχουν στο διαδίκτυο ο Αραμπατζής Άγγε. Κωνσταντίνος διαθέτει Παραδοσιακή Οικογενειακή Ταβέρνα στη Λεωφόρο Πάρνηθας.

Από εκεί προμηθεύτηκε η ΔΗ.Κ.Ε.Α, υλικά και αγαθα υποδοχής και φιλοξενίας για τις ανάγκες του Φεστιβάλ «Βραδιές Πολιτισμού στις Αχαρνές ΙΙ».

Ποια είναι αυτά τα υλικά που στοιχίζουν 1.500 €;

Τηρήθηκε ο νόμος για τις Απευθείας Αναθέσεις;

Ο καιρός γαρ εγγύς

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: